понеділок, 23 травня 2011 р.

Перша звитяга у новому сезоні

Першість Львівщини

Вища ліга

3-й тур. 2 травня(понеділок)

"Авангард" – "Сокіл"
(Жидачів) (Золочів)

1-0

Вайда О. 14'


Нарешті у третьому турі новий футбольний сезон завітав у наше маленьке містечко, місцевий клуб “Авангард” приймав команду “Сокіл”(Золочів). З нагоди першого офіційного матчу відбулося урочисте відкриття, з вступним словом виступили провладні мужі нашого міста, козаки зарядили гармату, тепер залишалося тільки нашим футболістам порадувати результатом місцеву публіку. До речі вболівальників на стадіоні було вдосталь, то ж підтримка нашій команді була забезпечена, тай гості привезли із собою певний фан-сектор. Стартові хвилини зустрічі пройшли у сумбурній обстановці, особливо це відчувалося у діях нашого захисту. Та в подальшому футболісти вгамували свої нервові емоції і гра проходила в обопільних атаках двох команд. Під час розіграшу однієї з атак нашої команди, м’яч покинув межі поля – кутовий удар. Подача стандарту, круглий заметався по штрафному майданчику гостей і найспритнішим у цій ситуації виявився захисник нашої команди Вайда О., котрий відправив м’яч у сітку воріт гостей 1-0 і гарматний постріл від козаків. Після забитого голу, жидачівські футболісти намагалися закріпити перевагу ще одним м’ячем. І навіть смугастий вдруге був затріпотів у сітці воріт гостей, але взяття воріт не було зафіксовано через положення поза грою у нашого гравця. У першому таймі в актив гостям можна занести пробиття небезпечного штрафного удару, виконання якого не принесло їм успіху.
На другий тайм команди вийшли з різними завданнями: господарі – зберегти переможний результат і по можливості збільшити свою перевагу, гості – відновити паритет у зустрічі. Гравці “Авангарду” обрали захисну тактику, роблячи ставку на контратаки. Футболісти “Сокола” насідали на наші ворота, але довести справу до реальної загрози у більшості випадках їм не вдавалося. Гості все більше захоплювалися своїми атака, забуваючи про власний захист. І наша команда мала нагоду покарати суперника за такі необережні дії. Витак вирвався на оперативний простір, опинився віч-на-віч з голкіпером суперника, але на жаль пробив повз ворота. Цей не використаний момент міг гукнутися нашій команді, адже невдовзі гості забили такий потрібний їм м’яч, але на щастя для наших футболістів та вболівальників, рефері матчу зафіксував положення поза грою у цьому епізоді. Під кінець зустрічі наша команда ще й залишилася у меншості, за друге попередження у матчі з поля був вилучений гравець нашої команди Бавура. Проте гості, граючи п'ятнадцять хвилин у більшості, до фінального свистка так і не зуміли скористатися чисельною перевагою у підсумку перша перемога нашої команди у новому сезоні та ще й на очах власної публіки. Відкриття сезону вдалося на всі сто відсотків – бажаний результат досягнуто. Щодо до самої гри нашої команди, то є ще над чим працювати молодим футболістам, бо наразі є більше запитань ніж відповідей. Але це все можна списати на недостатню зіграність жидачівських футболістів, то ж є надія, що у подальшому вболівальники побачать більш конструктивні дії своєї команди.


Першість Львівщини
Вища ліга

4-й тур. 9 травня(понеділок)

"Прикарпаття" – "Авангард"
(Старий Самбір) (Жидачів)

2-0

Гасій 4'
Чуплак 63'


У 4-му турі чемпіонату жидачівська команда завітала у Старий Самбір, де зустрілася з місцевою командою, котра у стартових трьох турах не набрала жодного пункту у свій актив. І саме нашій команді судилося стати тим першим колективом з яким "Прикарпаття" набере свої перші очки у цьогорічному чемпіонаті. Господарі забили по м'ячу у кожному з таймів, здобувши таку важливу для себе перемогу з точки зору турнірного становища.


Результати матчів
3-й тур
2 травня(понеділок)

"Авангард" – "Сокіл"(З) 1-0
"Сокіл"(В.Гліб) – "Гарай" 1-2
"Шахтар"(Ч) – "Прикарпаття" 4-1
"Гірник" – ФСК "Яворів" 1-1
ФК "Сокаль" – "Погонь"(Львів) 1-3


4-й тур
9 травня(понеділок)
"Прикарпаття" – "Авангард" 2-0
ФК "Сокаль" – "Гірник" 1-1
"Гарай"(Жовква) – "Шахтар"(Ч) 1-1
ФСК "Яворів" – "Сокіл"(В.Гліб) 4-1
"Погонь"(Львів) – "Сокіл"(Зол.) 0-1


Перенесені матчі
1-й тур

15 травня(неділя)
ФК "Сокаль" - "Гарай"(Жовква) 2-0
"Сокіл"(В.Гліб) - "Сокіл"(Зол.) 1-3

1 коментар:

  1. Я болею за Прикарпаття, но на стадионе бываю редко. Мы с друзьями чаще онлайн футбольные трансляции
    смотрим у кого-нибудь дома.

    ВідповістиВидалити