понеділок, 11 травня 2009 р.

Прикра домашня поразка

Результати матчів
4-й тур
3 травня(неділя)
ФК "Жидачів" - "Кар'єр" 2-3
"Нафтуся" - "Богун" 2-0
СК "Новояворівськ" - "Енергетик" 0-1
"Локомотив" - "Вишня" 1-2
ФК "Сокаль" - ФК "Самбір" 0-2
ФК "Куликів" - ФК "Городок" 1-0
На жаль не вдалося мені відвідати домашню гру команди ФК "Жидачів". І в цій грі наш клуб зазанав поразки, хоча результат після першого тайму був на користь нашої команди 2-1, але після перерви команду якби підмінили і два голи гостей вирішили долю матчу.
Завдяки одному з прихильників цього блогу, представлюю вашій увазі невеличкий звіт про домашній матч нашої команди.
Після розгромної поразки від команди ФК "Куликів" у попередньому турі, наша команда ще втрималася у першій трійці команд. Тому домашній матч з командою "Кар'єр" мав би стати принциповим, як у плані турнірного становища, так і у плані особистого протистояння цих двох команд. Варто відмітити, що "Кар'єр" є незручним суперником для нашої команди. У сезоні 2007 року Другої обласної Ліги, саме ця команда завдала нам прикрої домашньої поразки з рахунком 1-4. Потім були два нічийних результати і аж у сезоні 2008 року у домашньому матчі була здобута перемога над цим суперником. То ж перейдемо тепер до самого матчу цього сезону.
Одразу зі стартовим свистком арбітра наш команда перейшла у наступ на захисні редути гостей. Ігрова ініціатива перебувала у ногах наших гравців, але з самого початку втілити це у якийсь позитивний результат ніяк не вдавалося. А тут і суперник активізувався і до середини першого тайму обидві команди на зустрічних курсах проводили свої атаки. І от потуги нашої команди втілилися у забитий м’яч. Бальон подали у штрафний майданчик суперників, де відбувся певний переполох у захисних лавах гостей і найспритнішим у цій ситуації виявився Павлат, котрий і відкрив рахунок у цьому матчі – 1-0. Але радіти цьому результату прийшлося недовго. Не пройшло і п’яти хвилин, як гості відновили статус-кво. Після розіграшу кутового удару круглий затріпотів у сітці наших воріт – 1-1. Ще до перерви наша команда зуміла забити другий гол, автором якого став той же Павлат 2-1.
Другий тайм розпочався з "холодного душу" для гравців жидачівської команди. Вже в дебюті гості провели показову контратаку, яка втілилась у забитий м’яч і паритет у матчі знову відновлено – 2-2. З плином часу у другому таймі наші гравці почали фізично підсідати, складалося враження, що вони просто відбувають номер на футбольному полі. Гра у наших повністю розвалилася, не встигали за своїми опонентами, тим самим почали багато фолити. І один з таких фолів став роковим для нашої команди, адже цей фол арбітр зафіксував у нашому карному майданчику. Пенальті. Гравець гостей чітко реалізував таку нагоду і вперше у цьому матчі вивів свою команду вперед 2-3. Після такого перебігу подій, гравці жидачівської команди не оговталися і до кінця матчу нічого серйозного біля воріт суперника не створили. То ж у підсумку друга поразка поспіль. Але не зважаючи на цю поразку наша команда перебуває на п’ятому місці, а от далі вже йде щільна група переслідувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар