четвер, 30 квітня 2009 р.

Гольове "Побиття" у Жовкві

3-й тур
29 квітня(середа)
ФК "Куликів" - ФК "Жидачів" 5-1
Це був жах і страх(це ще культурні слова підібрані). Такі провальні матчі просто швидко потрібно забути і налаштовуватися на наступні матчі.
Сама гра відбувалася у Жовкві на місцевому стадіоні "Розточчя". Доля гри практично була вирішена у перші двадцять хвилин. Вже на 6-ій хвилині 0-1 – наш воротар, після подачі кутового, не втримав круглого у руках і нападник суперників з кількох метрів спокійно переправив м’яч у сітку воріт. Буквально ж наступна атака господарів стала результативною. Нападник господарів спокійно прийняв м’яч у нашому штрафному майданчику, розвернувся і сходу вліпив по наших воротах 0-2(наш захист тільки інертно спостерігав, як забивається гол). А на 18-ій хвилині наші гравці "обрізалися" у центрі поля, натомість швидка контра, нападник вийшов віч-на-віч з нашим воротарем, який перший удар парирував, а от з добиванням вже не справився 0-3. За ці стартові хвилини відбулася повна декласація нашого захисту, давно не бачив такого провального старту від нашої команди. Наші гравці виглядали у першому таймі блідою тінню своїх опонентів. Запам’яталися дальні удари Царя(м’яч пролетів над поперечиною воріт) і Підлісецького (тут воротар суперників у стрибку витягнув бальона з дев'ятки, перевівши його на кутовий). А на при кінці тайму ще один гол у наші ворота. Флангова передача у штрафний і гравець ФК "Куликова" з 10 метрів вганяє круглого у дев'ятку наших воріт 0-4. Перерва.
Старт другого тайму був за нашою командою, яка стрімголов кинулась в атаку. Спочатку Цар завдав плотний дальній удар, але м’яч пролетів повз стійку воріт. Через кілька хвилин удар Павлюка з 6-7 метрів приймає на себе поперечка воріт суперників. Штрафний удар у виконанні Підлісецького з-під каркасу воріт воротар переводить на кутовий. І ось нарешті Павлюк з кількох метрів розстрілює ворота опонентів 1-4. Ще був не зарахований, через офсайд, гол Підлісецького. Господарі ж другий тайм проводили у спокійному темпі, вичікуючи свій час. Цей час прийшов на 82-ій хвилині, коли наша оборона дала чергову тріщину. Двоє наших оборонців не розібралися між собою, кому ж бути першим на м'ячі і нападник господарів спокійно обікрав їх, опинившись тет-а-тет з нашим кіпером, спокійно направив круглого у сітку воріт 1-5.
От такий то невдалий матч вдіграла команда ФК "Жидачів", зазнавши розгромної поразки. Зараз головне по бойовому настроїтися на домашній матч з командою "Карєр"(Торчиновичі), який відбудеться 3-го травня(неділя) на місцевому стадіоні "Авангард".
3-й тур
26 квітня(неділя)
ФК "Городок" - ФК "Сокаль" 1-0
ФК "Самбір" - "Локомотив" 5-1
"Богун" - "Кар'єр" 0-0
"Енергетик" – "Нафтуся" 1-2
"Вишня" - СК "Новояворівськ" 2-0
29 квітня(середа)
ФК "Куликів" - ФК "Жидачів" 5-1

Немає коментарів:

Дописати коментар