понеділок, 13 квітня 2009 р.

Дві перемоги у стартових турах

Матч першого туру наша команда проводила у Сокалі, з місцевою командою ФК "Сокаль". І здобула перемогу з рахунком 2-0, забитими м’ячами у складі нашої команди відзначилися Підлісецький та Орлик. Отже перші очки у чемпіонаті здобуто.
Результати матчів
1-й тур 5 квітня(неділя)

ФК "Сокаль" – ФК "Жидачів" 0-2
ФК "Самбір" – "Нафтуся" 0-0
"Вишня" – "Кар'єр" 1-0
"Енергетик" – "Богун" 1-2
ФК"Городок" - СК"Новояворівськ" 1-1
У другому турі ФК "Жидачів" на власному стадіоні приймав команду "Богун"(Броди). І вашій увазі представляється звіт цього матчу.
2-й тур 12 квітня(неділя)
ФК "Жидачів" - "Богун" 2-0
Ось перша офіційна гра на стадіоні "Авангард", де у рамках другого туру чемпіонату наш клуб приймав команду "Богун"(Броди). Після вдалого старту у Сокалі, хотілося на власні очі побачити і вдале продовження в Жидачеві.
Вболівальників зібралося обмаль на трибунах, а виною тому несприятлива футбольна погода – дощ, хмарність, холод. Але матч мав відбутися за любої погоди, то ж ближче до гри.
Гра розпочалася у спокійному руслі, команди так би мовити робили розвідку, приглядалися одна до одної. Боротьба за м’яч переважно точилася у середині поля. Гості першими створили щось схоже на небезпечні моменти біля наших воріт. У обидвох епізодах були завдані удари з-за меж штрафної зони по наших воротах з якими впевнено справився наш воротар Акбієв. Гравці нашої команди поступово насідали на ворота суперників і це почало приносити певні девіденти. Підлісецький здорово прийняв м’яч біля лінії штрафної суперників і другим дотиком з розвороту завдав парашутного удару по воротах, воротар вже тільки поглядом проводжав м’яч, але круглий влучив у поперечину воріт. В середині тайму стараннями того ж Підлісецького наша команда отримала право на виконання небезпечного штрафного удару з метрів так 25. До м’яча підійшов Цар і обвідним ударом над стінкою направив бальона у дев'ятку воріт суперників 1-0. Фантастичний гол по красоті, стара гвардія вболівальників одразу ж прирівняла цей красень гол, до голу Ш. Ефенберга("Баварія") у ворота київського "Динамо" у 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів сезону 1998/99 років. От такі м’ячі забивають гравці ФК "Жидачів". А після голу знову затишшя у грі. Наші гравці пробували більше контролювати м’яч дрібними пасами, а гості робили ставку на верхові подачі зі штрафних і кутових ударів, але особливої користі їм це не приносило. Антракт.
Другий тайм і майже ідентична гра до першого тайму. Тільки от гості почали діяти активніше, пробуючи "кінжальними" пасами розрізати нашу оборону через центральну зону. Але в центрі нашої оборони чудово діяв гравець під №3, котрий вдало обирав позиції на полі, тим самим зводячи на нівець всі потуги гостей прорватися до наших воріт. У наших, як завжди своєю активністю на полі вирізнявся Павлюк, саме він мав кілька хороших нагод. щоб забити м’яч. Спочатку його дальній удар влучив у штангу воріт суперників, воротар гостей якось невпевнено діяв у цьому епізоді. Та й в загальному голкіпер суперників протягом цілого матчу почував себе невпевнено у рамці воріт, от тільки наші гравці рідко його турбували дальніми ударами. А другий момент у Павлюка був, коли він вискочив віч-на-віч з воротарем і елегантно перекидував м’яч через нього, але м’яч з пустих воріт виніс захисник "Богуна". Ближче до закінчення матчу наші почали прижиматися до власних воріт і гості мали можливості для взяття наших воріт. Бродовський нападник майже з центру протягнув м’яч до лінії штрафної і завдав удару по наших воротах, але м’яч полетів високо у небо. Було ще кілька небезпечних передач у наш карний майданчик, але захист вдало діяв у відборі м’яча. А вже у компенсований арбітром час наша команда закріпила перемогу другим забитим м’ячем. Швидка контратака, Підлісецький на фланзі втікає від захисника, протягує м’яч до лінії воріт і робить вивірену передачу на центр штрафної, де Павлюк ударом головою вганяє круглого у ворота гостей 2-0. Є друга перемога на старті чемпіонату, що приємно радує.

Немає коментарів:

Дописати коментар