четвер, 11 червня 2009 р.

Чорна полоса матчів триває

Знову футбол завітав до нашого міста. Матч 8-туру в якому жидачівська команда приймає клуб СК"Новояворівськ". Обидві команди являлися сусідами по турнірній таблиці, очки потрібні були як одним так і іншим, тому матч мав вийти захоплюючим.
Не встигли вболівальники вмоститися на своїх місцях, як рахунок у матчі було відкрити. І зробили це гості нашого матчу. На 2-ій хвилині зустрічі вони отримали право на пробиття штрафного удару, подача у карний майданчик, де гравець гостей, зігравши на випередження, ударом головою переправив смугастого у сітку воріт 0-1. Цей гол для господарів став як грім серед ясного неба, вони явно не очікували такого розвитку подій. У ці стартові хвилини гості явно переважали суперника, довго тримали м’яч у себе, стараючись до вірного розіграти комбінації. Кілька разів небезпечно пробивали з дальньої відстані, тим самим тримаючи наш захист у напрузі. Наша команда почала "приходити до себе" ближче до середини першого тайму. Особливо небезпеку приносили флангові прострільні передачі у штрафну гостей. Після однієї з таких у штрафній суперників виник певний безлад і Підлісецький намагався проштовхнути круглого у ворота, але захисники завадили йому це зробити. Такі потуги наших гравців вирівняти становище у матчі нарешті принесли результат. До воріт метрів 25 і наша команда виконує небезпечний штрафний удар. До м’яча підходить Цар і обвідним ударом над стінкою направляє бальона у нижній кут воріт суперника 1-1 і це вже стає цікавіше. Такий результат протримався недовго. І знову вперед повели гості. Вони швидко розіграли стандарт і вивели свого нападника один на один з нашим воротарем і той спокійно відправив м’яч у ворота 1-2. Але і це ще не був кінець. Вже буквально за хвилину рахунок у матчі став рівним. Подача з лівого флангу атаки у карний майданчик гостей і першим на м’ячі Прокоп'як, який і забиває другий гол нашої команди 2-2. І вже на останніх секундах тайму гості знову могли забити. Їхній форвард опинився віч-на-віч з воротарем, але його удар бажав бути кращим, а так дуже не точно над поперечиною. Ось і на цьому була поставлена крапка у першому таймі.
Початок другого тайму був затьмарений травматичним епізодом. Нападник гостей після верхової боротьби невдало приземлився на землю, тим самим отримавши перелом кисті руки. Перейдемо до самої гри. Команди розпочали тайм у середньому темпі, діяли акуратно, не допускаючись грубих помилок. Гравці нашої команди першими потривожили захисні редути гостей. Підлісецький вирвався на оперативний простір і з лінії штрафної завдав удару по воротах суперника, але м’яч полетів вище воріт. Після розіграшу кутового Орлик завдавав удару головою, але м’яч розминувся з воротами, пройшовши повз штангу. А тут і гості вирішили перейти у більш контр наступальні дії. Спочатку дальній постріл їхнього гравця зазнав малої неточності, м’яч пролетів над перекладиною. Та ще й наш захист почав "чудити" біля власних воріт, обрізатися, в здавалося б, невимушених ситуаціях. Після однієї такої обрізки, гості швидко доставили м’яч на дальню штангу наших воріт, де опинився без опіки гравець гостей, котрий своїм ударом розстріляв ворота господарів 2-3. Здавалося б після такого ляпасу, гравці нашої команди мали б з новими силами ринути на ворота суперників. Але дії жидачівських гравців виглядали на стільки інертними, що аж і не вірилося у досягнення позитивного результату ними. Так воно і сталося у підсумку. Гості не переставали тримати наш захист у напрузі. Їхній нападник звільнився від опіки Кухарського, вийшов на "побачення" з нашим голкіпером і останній збив форварда у власному штрафному – жовта карточка і пенальті, яке чітко, ударом у дев'ятку, реалізував новояворівський гравець 2-4. Такий результат протримався до фінального свистка арбітра матчу. Чергова поразка ФК"Жидачів" і чергове розчарування місцевих вболівальників. Дуже в’яло виглядала атакуюча ланка нашої команди, особливо був непомітний лідер атаки Павлюк, таке враження, що то був не той гравець, який грає завжди. Та й захист зіграв слабенько, якщо не сказати майже провально у цій зустрічі.
Результати матчів
8-й тур (7 червня, неділя)
ФК "Жидачів" — СК "Новояворівськ" 2:4
"Локомотив" — "Нафтуся" 0:1
ФК "Сокаль" — "Кар'єр" 0:2
ФК "Куликів" — "Богун" 3:0
ФК "Городок" — "Енергетик" 4:0
ФК "Самбір" — "Вишня" 1:5

1 коментар:

  1. ходять слухи що команди в жидачеві не стане... прикро. думаю вся проблема у фінансуванні...

    ВідповістиВидалити