середу, 8 липня 2009 р.

Передостаннє місце у таблиці

І 10-тий тур першості не приніс позитивного результату команді. А так хотілося нарешті здобути бодай один пункт. Суперником ФК "Жидачів" був клуб "Локомотив"(Рава-Руськка). Це вже не та Рава, що рік чи два назад, яка розривала любого суперника, тепер це звичайний середняк Першої ліги, якого просто потрібно було перемагати у цьому матчі. Та й у турнірній таблиці дві команди були сусідами і перемога однієї з команд дозволила б їй відірватися від іншої. Тобто кількома словами - гра за шість очок.


Чи не перший наступ гостей на ворота господарів приніс результат. Подача кутового у штрафний і на дальній штанзі гравець Рави ударом головою спокійно переправляє м’яч у ворота суперників 0-1. Після такого розвитку подій гравці гостей відійшли майже у глухий захист, а господарі понеслися вперед. Спочатку Матвіїв не використовує просто шикарну нагоду відзначитися – "запоров" вихід віч-на-віч з голкіпером. Удар Підлісецького прийняла на себе поперечина, тим самим допомігши гостям. З кількома небезпечними ударами наших футболістів справлявся воротар равчан. Але на останній хвилині першого тайму господарі були винагородженні за свої атакувальні потуги. Також після розіграшу кутового Савчин ударом ногою встановлює паритет у матчі 1-1.


Початок другого тайму був за гравцями ФК "Жидачів", котрі з новими силами насіли на ворота суперників. Але у завершальних стадіях атак завжди чогось бракувало, то вивіреної передачі, то завершального точного удару. А тут ще й гості підловили наш захист у незграбних діях і забили другий м’яч 1-2. Це була тільки середина другої половини гри, тобто часу, щоб виправити ситуацію у наших гравців було вдосталь. Але переломити хід поєдинку нашим гравцям не вдалося і в результаті принесло поразку з розгромним рахунком. За десять хвилин до завершення матчу наш захист знову дав тріщину і гравець гостей, вискочивши один на один з голкіпером, вправно парашутним ударом закинув круглого у наші ворота 1-3. А на останній хвилині основного часу ще й четвертий м’яч побував у воротах жидачівської команди, після чудової контратаки гравців "Локомотива" 1-4.

Результати матчів
10-тур (20 червня, субота)
ФК "Жидачів" — "Локомотив" 1-4
ФК "Сокаль" — СК "Новояворіськ" 0-2
ФК "Куликів" — "Нафтуся" 3-1
ФК "Городок" — "Кар'єр" 1-2
ФК "Самбір" — "Богун" 1-3
"Вишня" — "Енергетик" 4-0
Результати матчів
11-тур (5 липня, неділя)
"Енергетик" — ФК "Жидачів" 4-2
"Богун" — "Вишня" 1-0
"Кар'єр" — ФК "Самбір" 1-1
"Нафтуся" — ФК "Городок" 6-0
СК "Новояворівськ" — ФК "Куликів" 1-0
"Локомотив" — ФК "Сокаль" 4-3

Ось і завершилося Перше коло першості у Першій Лізі. Завершальний матч для нашої команди також був невдалим, поразка у Добротворі від місцевої команди і ФК "Жидачів" за підсумками першої половини посів передостаннє місце у турнірній таблиці.

1 коментар: